Skip to content

Update en samenwerkingen

februari 11, 2011

Beste mensen,

Te laat realiseer ik me hoe lang we geen blogje geschreven hebben.  Laten we er van uitgaan dat het stilte voor de storm is.  Een werkende heliostaat komt immer dichterbij, en we hebben eindelijk de onderdelen gevonden die we zochten om er ook echt een mooi product van te maken. Inge kan zich nu nog meer richten op het ‘vriendelijk’ maken van het product. Ondertussen is Bernard er al bijna uit wat betreft de software en heeft hij zelf een vermelding verkregen op www.cerebralmeltdown.com!

Verder zijn er interessante contacten met de TUDelft (C2C Islands project) en de Hogeschool Den Haag, waarbij er nieuwe kansen ontstaan om met steeds meer mensen aan het uitvinden kunnen slaan. Er liggen op de werkplaats al zoveel onafgemaakte projecten, hoe fijn zou het zijn als al deze -en meer projecten tot echte producten konden worden uitgewerkt!

Verder ben ik plannen aan het maken om naar Amerika te gaan om daar meer te leren en bijdragen aan de kleine zonnecentrale uit een van de vorige blogs.

Ik hoop dat we de volgende blog een aantal beelden kunnen laten zien van een eerste werkend model voor de heliostaat! Wie weet!

 

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: