Skip to content

Dingen bouwen. Gas, kou en plastic

september 28, 2010

Zoals je kunt zien begint de eerste 3D printer al ergens op te lijken! Na vandaag verwachten we nog een dag nodig te hebben om het fysieke gedeelte af te krijgen. Daarna gaan Jonas en ik de tweede fysiek afbouwen en daarna de electronica. Verder hebben Marcel en ik ook weer wat experimenten gedaan.  De mest van laatst is inmiddels al een aardige brandstof geworden, zoals je hieronder kunt zien. Ook hebben we een echte basiskoeler gemaakt. Gewoon twee potten met zand ertussen en water in het zand. Volgens youtube zou het moeten werken. Zoals je op de foto ziet, ligt er een temperatuurlogger op de bodem, eens kijken of het werkt dus. Ok, ik moet weer verder met de printer, Jonas wordt ongeduldig….

Advertenties
2 reacties leave one →
 1. Tom permalink
  oktober 13, 2010 11:54 am

  Leuk dat jullie een 3D printer aan het bouwen zijn! Ik zou wel meer willen weten. Besteedde tijd en kosten bijvoorbeeld. En wat zal de precisie van het ding uiteindelijk zijn?

  • oktober 14, 2010 10:24 am

   Hallo Tom,

   We zijn nog niet klaar, dus over besteedde tijd kan ik niet veel zeggen, maar non-stop moet het binnen een week kunnen. Er zijn veel soorten 3d printers, die van ons is kaal iets van 1100 euro. De precisie neemt steeds verder toe, je zou een keer moeten komen kijken als hij af is om te zien hoe goed hij nu is.
   groeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: