Skip to content

Naar die werkplaats!

juni 8, 2010

Even een korte update.

Na een lange ‘festivalmaand’ mei, is het nu weer tijd aan het echte uitvinderen te slaan. Er staat genoeg op stapel, en dat uitvinderen best even tijd kost, is inmiddels ook duidelijk. Naast nieuwe manieren om energie op te wekken, wordt ook gewerkt aan meetapparatuur voor het lab, zodat verschillende producten kunnen worden vergeleken. Dat is vooral een electronisch verhaal, maar sinds de workshop over electronica vorige week komt dat allemaal goed.

Heb ZininZelfdoen net ook opgegeven voor de wedstrijd over duurzaamheid van de ASNbank, kan 20K opleveren, altijd handig als je een grootscheeps mediainitiatief of zo wil financieren. Kan ik weer lekker uitvinder gaan spelen. Jullie horen hier straks nog meer van.

Verder heb ik bij een evenement genaamd Kunstgras een stentje bevolkt. Ik deed dat samen met jongehonden/cleandrinks. We hadden een soort wedstrijdje georganiseerd voor het beste groene idee. Een goede reden om met mensen aan de praat te komen, dat ging leuk. Veel leuke mensen gesproken die enthousiast waren over ZininZelfdoen en die ook deze en volgende week naar de werkplaast/lab komen! Ik merk dat het steeds industrieel ontwerpers zijn die vooral enthousiast zijn.
Ik heb hier van geleerd, dat je soms beter gewoon kan meedoen met andermans evenement, dan er zelf een te organiseren. Het is veel minder werk en er komen veel meer mensen!

Ook zijn de heren van de ‘beer can air heater’ langsgeweest, wellicht komen zij deze week al klussen aan hun project. Leuk. Zinin. In het filmpje komen zij aan bod. Het is een filmpje voor een ander utrechts initiatief dat goed past bij ZininZelfdoen

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: