Skip to content

SETUP Evenement

juni 1, 2010

Vorige week gaf ZininZelfdoen in samenwerking met medialab SETUP (utrecht) een aantal workshops over Open Source productontwikkeling. Kort samengevat was het aantal bezoekers laag, maar de kwaliteit hoog. Door de lage opkomst ontstond de mogelijkheid goede en interessante gesprekken te voeren en diep op de materie in te gaan. Er waren zeer interessante bijdragen van CrowdAboutNow (CrowdFunding), Paul Eilbracht (Bioplastics),  FabLab Utrecht en Dirk Oosterbosch (Fritzing/Arduino).  Hier gaan zeker nog leuke dingen uit ontstaan.

Wat ik grappig vond is om te merken hoe zo een evenement ook veel mensen bereikt, die wellicht niet allemaal komen, maar die wel ZininZelfdoen beginnen te volgen.

Rechts op de foto wordt gewerkt aan een Zonnevolgsysteem (SolarTracker). Gaaf he dat ‘Create’ op de achtergrond! Open Source Electronica, daar kun je echt alles mee maken. Wat dacht je van een apparaatje dat een Tweet stuurt als je plant te droog wordt! Humor toch?
Ik zal binnenkort voor de wat meer technische kant van dingen mijn toevlucht nemen tot het blog op de community site, inmiddels gedoopt CleanInventors.org.

Nu al zin in.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: