Skip to content

Morgen netwerkborrel en andere plannen voor mei

mei 6, 2010

Hallo mensen,

Er staat aardig wat op stapel in de maand waarin alle vogels een ei leggen: mei.

Maar eerst. Liesbeth is goed bezig en heeft al een poster gemaakt met een vriendin voor de wedstrijd van deze zomer.

De activiteiten beginnen morgen met de netwerkborrel, elkaar even spreken en praten over hoe we ZininZelfdoen tot een succes kunnen maken.

12 mei geef ik een workshop bij de faculteit antropologie, over netwerkorganiseren en over ZininZelfdoen. Eens kijken of daar nog ZininZelfdoeners rondlopen die ons willen helpen ZininZelfdoen te doen groeien!

26-28 mei Komt er in het medialab utrecht een evenement over de inhoudelijke kant van ZininZelfdoen: open source hardware development. Oftewel, hoe kun je optimaal met een massa mensen producten ontwikkelen. Er komen daar een aantal specialisten spreken en we gaan aan de slag met korte ontwerpopdrachten voor Open Source energie-producten.

2 juni Kunstgras. Een groot evenement in utrecht, gericht op de creatieve industrie in utrecht. ZininZelfdoen is er bij! We gaan een wedstrijdje organiseren voor mensen om met leuke groene ideeen te komen. Deze worden door een tekenaar uitgewerkt en getoond op een scherm in een carroussel. Bij de plenaire sessie wordt een prijsje uitgereikt. JongeHonden heeft ZininZelfdoen hiervoor uitgenodigd.

Druk, druk, druk dus. Het is zeg maar, de publiciteitsmaand.

Vanaf juni is het plan als volgt. Er komt elke maand een netwerkborrel. Daarnaast wil ik met zoveel mogelijk mensen war rooms gaan organiseren. Wat dat is? Dat is een avond waarop we met een grote groep mensen tegelijk in de werkplaats gaan zitten met laptops en beamers en we met zijn allen gaan brainstormen en uitvoeren. We drinken veel koffie en cocktails en we zetten muziekjes op! We bedenken ter plekke manieren om publiciteit te creeeren bijvoorbeeld en voeren het ook uit. Ik geef gewoon alle wachtwoorden en iedereen gebruikt alle media. Ook kunnen mensen vanaf hun laptops thuis meedoen natuurlijk. Leuk plan toch?!

Hoop jullie allemaal te zien morgen!

groeten

daan

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: