Skip to content

Netwerkborrel 7 mei! Huisstijl. Arduino ontgroening.

april 19, 2010

Eindelijk is het zover, de eerste netwerkborrel komt eraan, 7 mei om 17:00 in springhaver, springweg 50. Voor de gezellig, voor de ideeen en om elkaar eens te ontmoeten. Wees welkom!

Het andere goede nieuws is dat de jongehazen(.nl) ZininZelfdoen hebben voorzien van een fantastisch logo en huisstijl. In de banner op de site is het logo te zien, de rest van de banner heb ik zelf in zitten harken, vandaar. Die jongehazen zijn geweldig, ze hebben dit allemaal gedaan voor een kadootje omdat ze er achter staan, fantastisch natuurlijk. Ze kwamen na een week al met het logo. Supersnel. We hebben nu dus ook de onderleggers voor posters en stickers en zo. Dus we kunnen nu aan de promo!

Hiernaast zien we Klaas en Ewald aan de Arduino  ( open source mini computer) knutselen. Op zich is het best te doen, als je iets van programmeren weet. Klaas heeft het programma geschreven voor de zonnevolger en de electronica. Nu moeten we het nog een beetje afmaken en regelen en dan is die langverwachte zonnevolger eindelijk af!

Ok, dat was het weer even!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: