Skip to content

De rest van het nieuws….

april 12, 2010

Vorige vrijdag was ik zo aan het eind van mijn latijn dat ik niet meer toekwam aan meer dan alleen de nieuwe SolarRib. Nu dan de rest van het verhaal.

Ewald heeft het fysieke gedeelte van de zonnevolger afgerond! Dat is mooi, nu zijn we nog maar een stap verwijderd van een belangrijk meetinstrument. De zonnevolger is zo (grof)gebouwd dat in de toekomst te ontwikkelen apparaten er op gezet kunnen worden. Zo wordt dan gemeten hoeveel extra rendement de zon volgen voor dat specifieke apparaat oplevert. Maar ook kan de zonnevolger inzicht geven in de optimale hoek waaronder panelen en spiegels en zo werken.

ZininZelfdoen zit nu ook op facebook! Wordt ‘fan’ zou ik zeggen. Odette heeft een Facebook pagina opgezet.  Verder hebben we besproken hoe het verder aan te pakken met het promo-filmpje. We hebben besloten om netwerkborrels te gaan organiseren. Het promo-filmpje dient om mensen naar de site en naar de borrels te krijgen. Goed idee?

Dan even iets heel anders. Wie weet nog mensen die willen helpen met een aantal zaken. De sociale mediastrategie en uitvoer van die strategie. Of weet je nog mensen die hier een stage van willen maken?Ook mensen die een stage/onderzoek willen doen ivm Open Source Hardware zijn gewild.

Ook altijd welkom, techneuten, programmeurs, wiskundigen, doeners, koffiedrinkers, netwerkers en de rest.

Het logo en de huisstijl komen er aan trouwens. Het ziet er allemaal erg leuk uit! Wie is handig om deze te integreren in een mooie website?

Zoals jullie merken, druk, druk, druk.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: