Skip to content

ZininZelfdoen, plannen enzo..

maart 12, 2010

Het leek me nuttig de huidige lezers van dit blog eens op de hoogte te stellen van de plannen zoals ze er nu liggen. Als echte 2.0 club wordt er niet al te veel met plannen gewerkt, maar toch.

De huidige fase bestaat er uit met een relatief kleine groep ons voor te bereiden op de echte publieke start. Die voorbereiding bestaat er uit de werkplaats werkbaar te maken voor nieuwkomers, een duidelijke presentatie (waaronder promotiefilmpje) en een netwerksite/community. Iets van logo en vormgeving hoort er ook bij. Voor dit laatste is waarschijnlijk al een oplossing gevonden. Terwijl dit alles geregeld wordt kunnen we natuurlijk gewoon klussen aan de apparaten waar het uiteindelijk om draait, gelukkig wel!

Ik heb zonet ook een community-site opgezet waar iedereen samen kan werken en kennis delen. Zonder dat ik daar verder bij nodig ben, handig he! Echt Zelfdoen! Het adres is zininzelfdoen.ning.com. Kom erbij zou ik zeggen en nodig je eventuele enthousiaste vrienden ook uit.  Vooralsnog is er uiteraard verdomd weinig te beleven, maar daar kun je zelf verandering in brengen. Of je bedenkt een idee waarmee anderen hier verandering in kunnen brengen! Tien euro voor het beste idee, zet het in het forum!

En dan nu het goede nieuws. Ten eerste, Marjet en Odette gaan een filmpje maken over ZininZelfdoen, helemaal super! Ten tweede, ZininZelfdoen is verkozen door 8 uur overwerken en zal door een groep creatieven op een of andere manier naar een hoger peil worden getrokken. Fantastico dus!

Verder hebben Ewald en ik de laatste hand gelegd aan het fysieke gedeelte van de zonvolger, nu nog de Arduino computer eraan vastkoppelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: