Skip to content

UZ evenement en Open Source wedstrijd

januari 26, 2010

Het UZ evenement was een leuke bijeenkomst voor mensen die wat goeds willen doen en mensen die mensen zoeken voor een goed initiatief. Een geweldig uitgangspunt natuurlijk.
Voor ZininZelfdoen was het een testmoment om te presenteren voor onvoorbereid publiek. Er was een publiek van vooral mensen die zich bezighouden met ontwikkelingssamenwerking. Dat was niet de beste match, maar desondanks toch een koffie afspraak met twee studenten gemaakt die enthousiast waren. Hier de foto van de inschrijving

Verder ben ik bezig om meer presentatiemateriaal te ontwikkelen waarin ZininZelfdoen wordt uitgelegd. Er is nu ook een Twitter-account(http://twitter.com/Zininzelfdoen) en een YouTube kanaal(http://www.youtube.com/user/zininzelfdoen)! Als er mensen zijn die het leuk vinden om het YouTube kanaal mede te beheren dan hoor ik het graag. In dit kanaal worden goede doe-het-zelf filmpjes gezet.

Ook ben ik bezig een wedstrijd voor te bereiden voor Hogescholen en Universiteiten vooral. Het gaat dan om een wedstrijd voor een Open Source zonnepaneel of boiler. Lijkt je het leuk hierbij te helpen dan hoor ik het graag. Als er een aantal goede ontwerpen zijn dan is dat een mooi startpunt om op door te ontwikkelen.

Ok dat was hem weer…

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: